De Rankers

Wie zijn de Inglorious Rankers? Inglorious Rankers is opgericht door Vincent Prenger en Paul Hauer en tegenwoordig vliegt filmliefhebber Vincent Prenger solo! Maar in vrijwel iedere show is of zijn er wel gastsprekers aanwezig! Op deze pagina leer je ze kennen.

Vincent Prenger

Co-founder en nog altijd een Inglorious Ranker!

Vanaf het moment dat mijn vader me meenam naar de bioscoop in 1980 ben ik verknocht aan films en bioscopen. Ik werk als trainer/coach voor een sociale onderneming en heb daarvoor lang gewerkt binnen de professionele theaterwereld als acteur/regisseur. Dit doe ik nog steeds, maar sporadisch. Sinds enkele jaren beheer ik het YouTube kanaal Vinnie’s filmkanaal en de instagram pagina Vinnie’s moviechannel. Met de Inglorious Rankers podcast is een wens uitgekomen. Ik vind het fantastisch om met een gelijkgestemde geest van alles op het gebied van film te bespreken.

Paul Hauer

Co-founder en zo nu en dan schuift hij nog aan.

Vanaf mijn vijfde ben ik al een enorme filmliefhebber. Wat begon met een bezoekje aan De Speurneuzen in de bioscoop is nu een uit de hand gelopen hobby geworden. Ik kijk meer dan 300 films per jaar en ik vind het leuk om over films te schrijven en te praten. Ik ben ook ruim 10 jaar filmblogger geweest en tegenwoordig houd ik alles bij op mijn profiel op Letterboxd. Naast mijn passie voor films ben ik ook een fanatieke verzamelaar van LEGO en ben ik eigen ondernemer. Met mijn bedrijf Tekstbureau Deseos help ik klanten om goed leesbare en SEO geoptimaliseerde teksten op hun websites te plaatsen.

Paul Hazelhof

Vriend van de podcast en regelmatig te gast.

Meer info volgt…

Ruud Vos

Reguliere gast en baas van Duimpjeworstelen.

Meer info volgt…

Willem Flach

Vriend van de podcast en regelmatig te gast.

Meer info volgt…

Wouter van de Sande

Vriend van de podcast die weleens aanschuift.

Meer info volgt…

Ivar Schutte

Vriend van de podcast en regelmatig te gast.

Meer info volgt…